Gezonde leefstijl

Ben jij, je bewust geworden dat een verandering in jouw leefstijl noodzakelijk is en heb je daar een goede reden voor?

Je wilt graag goed blijven functioneren, gezondheidsproblemen voorblijven, balans vinden in je leven tussen ontspanning/inspanning, een gezond gewicht passend bij wie je wilt zijn, een positieve geestelijke leefstijl, gezond eten, meer bewegen, inzicht in je eigen gewoontes, inzicht in je lichaam etc. 

Als leefstijlcoach kijk ik met een brede kijk naar jouw leefstijl en help ik je stappen te maken naar een duurzame verandering in jouw leefstijl. Hoe doe ik dat? Door met jou te kijken wat ongewenste gewoontes zijn geworden in de loop van de tijd (jaren) en deze gewoontes te veranderen naar positieve, gezonde gewoontes. Heel veel ongewenste gewoontes gebeuren niet bewust, maar zitten in ons gedrag ingebed. Het veranderen van jouw gewoontes is het belangrijkste aspect bij het behalen van resultaat op de lange termijn.

Is het makkelijk? Nee, dat niet, het kost je moeite, tijd en investering in jezelf. Kom je bij je doel (en)? Ja zeker, stap voor stap neem jij de regie over je leven en verander je, je leefstijl die soms al jaren voortduurt.

Ik begeleid je naar een duurzame gezonde leefstijl. Omdat te bereiken bied ik jou individuele begeleiding om de doelstellingen van jouw persoonlijke leefstijlplan te realiseren.

In jouw persoonlijke leefstijlplan staan de onderwerpen en doelen waaraan jij wilt werken. Je kan denken aan gewichtsverlies, meer of anders bewegen, meer ontspanning en minder stress in je leven, beter slapen. Samen kijken we naar het versterken van jouw motivatie en maken we een terugval preventieplan. 

  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

Copyright © 2019 Leefstijlcoaching Haarlemmermeer | Bloemstein 50 2151 EK Nieuw-Vennep

| ontwikkelt met Wix.com

blcn_logo_CMYK_150916.jpg