Lichaamsanalyse

METEN = WETEN! 

Weet jij waar je staat en bepaal jij waar je naartoe wilt? Een succesvolle leefstijlverandering bevat een begin-, tussentijdse- en een eindmeting. Een duidelijke, kwalitatief goede meting geeft inzicht in je lichaamssamenstelling en helpt je om haalbare en concrete doelen te stellen. Tijdens jouw veranderproces geeft een lichaamsmeting inzicht in het effect van de nieuwe keuzes die je maakt stimuleert het de motivatie, geeft bevestiging en maakt je voortgang en resultaat zichtbaar en concreet

 

Met een lichaamsanalyse krijg jij een beter en completer beeld van je lichaam!

Met een bio-impedantie meting (lichaamsanalyse) meet ik diverse waardes,  waaronder vetpercentage, spiermassa, visceraal vet, vochtpercentage, metabolische leeftijd, BMI (Body Mass Index), dagelijkse calorieën inname en buikomvang. 

Na de meting leg ik stap voor stap uit wat deze waardes betekenen en krijg je een reëel beeld over jouw eigen lichaam. Na het bespreken van de meting en de resultaten heb je voldoende inzicht verkregen om keuzes te maken in verandering van je leefstijl. Ik geef je graag vrijblijvend advies hoe je kan starten met jouw leefstijlverandering! 

De meting, de uitleg en het advies duren circa 45 min. 

Maak snel een afspraak en start jouw leefstijlverandering! 

 

👉

€29,95

  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

Copyright © 2019 Leefstijlcoaching Haarlemmermeer | Bloemstein 50 2151 EK Nieuw-Vennep

| ontwikkelt met Wix.com

blcn_logo_CMYK_150916.jpg