Wie is leefstijlcoach Ilona van Pelt

 

Als coach ben ik een coach die jou wil ontmoeten! Ik hoor graag jouw echte verhaal. Waarom is dit zo belangrijk? Door jouw verhaal te horen, naar je te luisteren en je te begrijpen, kan ik jou helpen de doelen te bereiken die je al jaren wilt bereiken, maar wat steeds maar niet lukt.

 

Als je ergens passie voor hebt wil je ervoor gaan!

 

Als ondernemersdochter is het ondernemen mij met de paplepel in gegoten! Al snel wist ik wat hard werken was en de ups en downs die daarbij hoorden. Toch heb ik er niet direct voor gekozen om eigen ondernemer te worden. Na een zoektocht naar wat ik belangrijk vond in het leven heb ik jarenlang gewerkt in de gezondheidszorg. Wat ontzettend boeiend is! Waarom? Elke dag ontmoet je vele, unieke mensen die je op weg mag helpen. 

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan! Toen ik in aanraking kwam met de preventieve gezondheidszorg was daar meteen de klik en vielen de puzzelstukjes op zijn plaats.

 

Ik volgde een post HBO opleiding tot leefstijlcoach en begon mijn eigen praktijk.  Vrienden zeggen wat doe je nu precies als leefstijlcoach!?

Het belangrijkste is en dat lijkt zo simpel:

Oude ongezonde gewoontes ombuigen naar gezonde gewoontes die duurzaam en blijvend zijn! 

Resultaat: Blije, energieke, fitte clienten die zich een gezonde leefstijl hebben toegeëigend die bij ze past!

Mijn visie: Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen gewichtsverlies of meer bewegen! Als leefstijlcoach kijk ik daarom naar alle aspecten die van invloed zijn op jouw positieve gezondheid!

Wat voor coach heb jij nodig?

 

Eerlijk

             Professioneel

            Betrouwbaar

Uniek

Als HBO geschoolde leefstijlcoach ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging BLCN. En ik ben gediplomeerd sportinstructrice (CIOS opgeleid)

              

 

Nieuwsgierig? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

Copyright © 2019 Leefstijlcoaching Haarlemmermeer | Bloemstein 50 2151 EK Nieuw-Vennep

| ontwikkelt met Wix.com

blcn_logo_CMYK_150916.jpg