• Ilona van Pelt

Voornemens in duigen?


22 januari 2020, het jaar is drie weken oud en ik kijk achterom. 3 weken wat had ik verwacht, dat ik binnen deze korte tijd mijn doel zou behalen?? Ik denk na.. Waarom is het toch zo vaak dat ik een schuldgevoel krijg als het niet lukt om vol te houden, om door te zetten, om discipline op te brengen. Ik voel me ontmoedigt, denk aan wat er niet goed ging. Maar hé zeg ik tegen mezelf het jaar heeft nog 49 weken in het vooruitzicht. Dat stemt hoopvol! Ik heb dus een keus? Ik kan de blokken laten liggen, maar ik kan ook beginnen er weer eentje rechtop te zetten. Dat moet lukken! En als dat ene blokje stevig staat dan bouw ik verder het jaar in! What's your story?

9 keer bekeken
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

Copyright © 2019 Leefstijlcoaching Haarlemmermeer | Bloemstein 50 2151 EK Nieuw-Vennep

| ontwikkelt met Wix.com

blcn_logo_CMYK_150916.jpg