• Ilona van Pelt

Waar komt jouw hulp vandaan?


Gisteren was ik aan het brainstormen over Leefstijlcoachinghaarlemmermeer. We hadden het over van alles. Een soort tussentijdse evaluatie. Dit doe ik vaak in mijn eigen hoofd 😉, maar gisteren maakte ik mijn lieve man deelgenoot van mijn ideeën. En het waren natuurlijk niet alleen ideeën ook de struggles kwamen voorbij.


Ik merkte tijdens het praten, dat het fijn is dat er naar je geluisterd word (misschien een open deur). En door samen te evalueren viel er weer veel op zijn plek!


Goed het is niet de bedoeling om over mijn ideeën en struggles een blog te maken. Maar waar het omgaat is dat ik bovenstaande terug zie bij leefstijlverandering.

Veel van mijn clienten willen graag afvallen, gezonder leven, zich energieker voelen, gezondheidsrisico's beperken. Je start zelf met een dieet, je download een E-book, je begint met een hardloopapp, je stopt vol goede moed met alcohol etc. Veel mensen starten alleen en maken niemand deelgenoot van hun ideeën en struggles. Soms lukt het een tijdje om gezonder te leven, sommige lukt het om hun leefstijl te veranderen, maar heel vaak lukt het niet. En dan?


Mag ik je een tip geven die werkt? Maak iemand in jouw leven deelgenoot van jouw ideeën en struggles om je leefstijl te veranderen! Iemand die naar je luistert, maar ook iemand die je vooruit kan helpen. Dit kan een goede vriend zijn, je partner, maar dat kan ook een leefstijlcoach zijn.


Samen bereik je meer!

13 keer bekeken
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

Copyright © 2019 Leefstijlcoaching Haarlemmermeer | Bloemstein 50 2151 EK Nieuw-Vennep

| ontwikkelt met Wix.com

blcn_logo_CMYK_150916.jpg